Riječ direktora

Poštovani sugrađani, korisnici naših usluga, cijenjeni posjetitelji ovih stranica,

o-nama

   dobro došli na web stranice poduzeća Lotus 91 d.o.o. koje smo pripremili s ciljem da Vam detaljnije predstavimo našu tvrtku, područje rada, planove i mogućnosti zajedničke suradnje. Nadamo se da ćete ovdje pronaći mnoge korisne i zanimljive informacije.

   Naše poslovanje je usmjereno na pružanje usluga gospodarenja otpadom korištenjem vlastitih tehničkih i ljudskih potencijala. Od 1991. godine predanim radom svojih djelatnika, uz sve moderniju opremu i stručno znanje, obavljamo društveno korisnu djelatnost gospodarenja otpadom. Poslovni uspjeh počiva na zalaganju svih zaposlenih u postizanju zadovoljstva kupaca.

   Prepoznavanje potreba sadašnjih i potencijalnih klijenata omogućilo nam je izgradnju profesionalnog odnosa temeljenog na obostranom povjerenju i poštovanju. Pozitivan pristup i partnerstvo i dalje će biti temeljne odrednice našeg odnosa s klijentima.

   U želji da poboljšamo kvalitetu usluga, s posebnom ćemo pozornošću osluškivati potrebe naših klijenata. Ove web stranice su pokušaj novog elektronskog oblika komuniciranja te prilika da Vi, postojeći i budući klijenti, dajete svoje prijedloge, primjedbe i pohvale. Slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u našem sjedištu.

   Zahvaljujemo na posjetu i suradnji!

Željko Črnila
direktor